Creative Stuff

Despre Noi

Trotus Grup S.R.L

       Societatea Trotus Grup S.R.L a fost infiintata in 1997.Din anul 2000 am inceput colaborarea cu companii producatoare din Polonia,Germania,Italia,Franta largind gama de produse termo-sanitare, in concordanta cu cerintele pietei de profil din Romania.

       Trotus Grup S.R.L a dezvoltat un parteneriat de durata cu producatori externi,avand ca atu principal performanta produselor, asigurand un nivel ridicat de instruire a personalului angajat si nu in ultimul rand,urmarind alegerea acelor canale de distributie care sa mentina prestigiul marcii si sa ofere consumatorului final mai mult decat un produs- o imagine a calitatii.Societatea noastra isi dezvolta continuu reteaua de distributie pe tot teritoriul Romaniei, avand in prezent sute de companii colaboratoare.Responsabilitatea fata de mediul inconjurator, corectitudinea in relatia cu partenerii si fata de beneficiarii finali, cat si tendinta spre perfectiune si eficientizare, reprezinta valorile societatii noastre.

        Trotus Grup are ca obiect de activitate distributia de produse termo-sanitare catre retelele de comercianti, depozite si magazine de profil.In 2014  , Trotus Grup a ajuns sa fie prezenta in 30 de judete, avand peste 300 de clienti contractuali.Produsele importate sunt distribuite cu mijloace de transport proprii sau prin de curierat rapid.

       Detinem o platforma de 50.000 de metri patrati ,situata intr-un vad comercial foarte bun,la 2 km distanta de Aeroportul International Satu Mare, cu birouri,depozite,magazin si showroom .

  Trotus Grup colaboreaza cu companii producatoare si importa o mare parte din produse, in special instalatii de incalzire: 

            -Valvex unul dintre cei mai mari producatori de produse sanitare si fitinguri pentru instalatii;

            -Elektra: sisteme electrice de incalzire in pardoseala pentru interior si exterior,cabluri anti-inghet (SnowTec)pentru jgheaburi, burlane,rezervoare de                   apa si diverse lichide, rampe,scari,terase,stadioane etc. 

            -Hynter : cutii pentru distribuitori.

            -Womix : Grupuri de amestec , butelii egalizare , distribuitoare   

             -Luxor:distribuitoare;robineti radiatoare,grupuri de pompare si distribuitori modulari,fitinguri si racorduri.

            -Galmet:centrale pe combustibil solid,boilere si rezervoare,pompe de caldura,panouri solare;

      Din 2006 am deschis un depozit cu produse metalurgice: tevi,profile,tabla de otel,profile europene HEA,HEB ,panouri de gard,sere si solarii de legume,cu un total de peste 100 de clienti,societati de prelucrare a metalului, cu care colaboram constant.

Suntem intr-o continua dezvoltare a relatiilor comerciale ,atat in domeniul instalatiilor ,cat si in domeniul produselor metalurgice,avand deschidere spre noi colaborari cu firme interesate,atat din Romania cat si din strainatate.